Enfrontament amistòs entre les seleccions de menors de Catalunya i la Comunitat Valenciana

La selecció de menors de la Comunitat Valenciana viatjarà dins de 10 dies a Barcelona per a disputar un enfrontament amistós enfront de la selecció catalana.

Des del divendres 20 fins al diumenge 22, s’han planificat diferents sessions de treball que inclouen treball de pista, amb partits amistosos entre tots dos combinats i també ensenyaments conjunts pels equips tècnics de totes dues federacions.

A més, coincidint amb la celebració del Màster final de World Padel Tour, els nostres joves visitaren diverses jornades del torneig, la qual cosa els permetrà tornar a presenciar a les més grans estreles del nostre esport, algunes de les quals, com els germans Josete i Javi Rico, ja s’han compromés a compartir amb els nostres menors algunes de les seues experiències.

Des de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana volem mostrar a la Federació Catalana el nostre agraïment per coordinar aquestes jornades que tenen com a objectiu la millora, en tots els aspectes possibles, dels nostres menors.

Hem preparat un cap de setmana perquè la nostra selecció de menors puga gaudir del nostre esport des de tots els punts de vista: la pista competint, la graderia observant i el pupitre aprenent dels millors, a més de la convivència.