En marxa els quadres finals del FIP Star 24* FPCV d’Espadel Borriana

Les pistes d’Espadel Borriana estan sent testimoni mut de l’inici oficial de la temporada internacional de pàdel amb la disputa del primer torneig FIP Star de la temporada.

En el quadre femení no serà fins demà dissabte quan es produïsca el debut dels primers caps de sèrie, la parella WPT formada per l’argentina Virginia Riera i la portuguesa Soría Araújo. Ocupen les posicions 26 i 27 del rànking mundial.

Per part seua, les segones preclassificades, la campiona del món júnior Bea Caldera i la jove realitat, de tot just 15 anys d’edat, Carmen Goenaga, ja han accedit fins als huitens de final del torneig després de superar en primera ronda a les valencianes Iris Donate i Arantxa Soriano per un ajustat 7/5 6/4.

Els huitens de final femenins començaran demà dissabte, a les 9.30 del matí, i els quarts de final, previstos per a jornada vespertina, comptaran amb dos partits oferits en directe per streaming a través de padelcv.com, del nostre canal de YouTube i de l’APP PadelGO (descàrrega gratuïta).

Pel que respecta al quadre final masculí, aquesta mateixa nit es preveu un ple absolut en Espadel Borriana per a presenciar el debut de l’argentí Maxi Grabiel, jugador 52 del món (recordem que els 50 primers no poden disputar aquest torneig) i l’extremeny «Pincho» Fernández», 62 del rànquing WPT. Els seus primers rivals seran el murcià Pedro Vera, habitual del nostre circuit, i Toni Cardona.

Mentrestant, els segons caps de sèrie, l’alacantí Christian Fuster, fent parella amb l’argentí Dennis Perino, s’enfrontaran a partir de les 21 hores a Marc Pou i Jaume Oliver.

Una nit per a presenciar pàdel del màxim nivell en el coquet club borrianenc.

Dos partits de quarts de final del quadre masculí també es podran veure demà en directe per streaming.

Pots consultar tots els resultats finals en aquest enllaç.