Els ulls del pàdel valencià dirigeixen la seua mirada cap a Padel One Elx


Va ser el 9 de febrer. Javi Rico i Christian Fuster aconseguien la victòria en Padelclub Alacant Indoor. 153 dies les nostres càmeres tornaran a visitar una pista de pàdel per a oferir una retransmissió en directe, serà demà, des de Padel One Elx.

I ací no estaran ni Javi ni Christian, a qui li desitgem una ràpida recuperació del trencament de fibres en el sóleo que li aparten d’un torneig en el qual ja estava inscrit. Però sí que estan la majoria de les estreles del nostre circuit excepte Edu Alonso, parella de Fuster en aquest torneig, qui ha hagut d’abandonar també. No obstant això duples com Miki Solbes i «Tuti» Redondo, Javi Palasí i Juanmi Such, Javi Navarro i Mario Ortega, Josete Rico i Javi Ruíz, Gonzalo Pérez i Javier Puerto o Christian Ramos i Richard Brooks ompliran les pistes il·licitanes d’espectacle.

En el quadre femení, amb el primer aparellament de quarts de final decidit, que comptarà amb el nostre streaming en directe i que enfrontarà des de les 17.30 hores a Anouk Faure i Andrea Pérez Sellés davant Marina Martínez Lobo i Nuria Vivancos, observem en el quadre a parelles d’enorme nivell com les formades per Arantxa Soriano i Marta Borrero, Idoia Martín i Estela Francés o Laura Apaolaza i María Rodríguez, recents vencedores en el Plata de Sanvi la setmana passada, entre altres.

Tot un espectacle que no t’has de perdre. Emissió en directe el dissabte des de les 17.30 en la jornada de quarts de final, el diumenge a partir de les 10 amb les semifinals i des de les 17.30 les finals del segon Or de 2020 a través de www.padelcv.com, la nostra APP PADELGO (descàrrega gratuïta) i el canal de YouTube de padelcv.

Tot això sense oblidar que es disputa també aquest cap de setmana la prova del circuit de pàdel popular d’El Corte Inglés en el club de camp K7 (allí va començar tot), el torneig del circuit Plata de Més Q Pàdel Castelló, en el seu segon cap de setmana de frenètica activitat després de l’autonòmic de menors de fa uns dies, i el provincial de menors previst per a demà dissabte en Sanvi Pàdel Alacant.

Així que cap de setmana de retorn del nostre circuit Or, prova Plata a Castelló, inici del circuit El Corte Inglés i pàdel per a menors a Alacant. Aquesta és la nostra oferta per a aquest cap de setmana. Que la gaudisquen.