Els tornejos Challenger de World Padel Tour parlen valencià

Aquesta setmana es va presentar oficialment l’acord entre World Padel Tour i l’empresa valenciana Ultimate Padel Company per a l’explotació dels tornejos Challenger de World Padel Tour en 2021.

Jesús Ferrer, president executiu de Ultimate Padel Company ha volgut compartir entusiasme pel nostre esport: «Per a nosaltres suposa un repte i un orgull aportar la nostra experiència i saber fer en el major esdeveniment esportiu del món del pàdel, World Padel Tour.»

Aquests tornejos Challenger de World Padel Tour, arrancaran el 14 de juny en el Pavelló Poliesportiu Parc d’Albacete i sumarà 6 proves en el calendari per primera vegada des de l’existència de la categoria. Per a Ferrer, aquesta aliança suposa afermar «una relació amb World Padel Tour que és excel·lent des de fa diversos anys, en els quals “SUMA Pàdel Alfafar” ha sigut Club Oficial durant la celebració dels WPT València Open. Veient que tenim valors i objectius comuns, decidim fer un pas avant i embarcar-nos en aquesta nova experiència per a posar en valor el concepte Challenger. Projecte que afrontem amb gran motivació i responsabilitat, convençuts que sorprendrà tant a jugadors com aficionats.«

El quadre masculí d’aquests tornejos Challenger presenta com a gran novetat la possibilitat d’inscriure jugadors a partir del lloc nº12 del rànquing, donant accés per tant a 4 jugadors mes que fins ara. Així, el president executiu d’UPC considera que «un dels nostres valors és la igualtat i volem “revolucionar” el concepte i percepció dels Challenger. En cap moment ens hem plantejat no comptar amb la categoria femenina en alguna prova de WPT Challenger. El pàdel femení té un altíssim nivell i ofereix un gran espectacle d’interés per als aficionats.»

L’evolució dels WPT Challenger es trasllada també al “Set Up” de pista que transformarà la seua imatge cap a una potent combinació de blava i taronja, albergant una espectacular zona Premium, així com una esplèndida zona comercial per a delit de patrocinadors i aficionats. Ferrer ens descobreix el motiu de triar precisament el color taronja: «Volíem dotar a les proves d’un color identificatiu i personal, de manera que la gent reconega la nostra pista a la primera ullada. No n’hi ha dubte, que aquest color, el taronja, a València a més, comporta una sèrie de connotacions però, no sols és això; aquest color representa molts valors amb els quals identifiquem el nostre projecte: qualitat, dinamisme i frescor. Puc avançar-vos que tindrem impactants novetats en relació al color taronja.«

El Pavelló Poliesportiu Parc (Albacete) al juny, la plaça de Bous del Port de Santa María (Cadis) al juliol, la Ciutat Esportiva Camilo Cano de La Nucia (Alacant) i la Plaça de Bous de Calanda (Terol) a l’agost; el Pavelló Esportiu Pedro Delgado (Segòvia) i SUMA Fitness Club Alfafar (València) a l’octubre són les sis cites programades per a 2021.

Finalment, Jesús Ferrer ens parla «convençut que aquestes proves són la gran innovació del pàdel per a enguany, independentment que en 2020 no se celebraren per la pandèmia, la nostra aposta per la qualitat, calidesa i millora en la posada en escena, streaming, zones premium i àrea comercial, ens assegura un abans i un després en el concepte de les proves WPT Challenger, que s’assemblaran, i molt, als seus germans majors: els Open.» Això sí, sempre comptant amb l’aliança de les federacions autonòmiques. «això sempre. Des d’un inici es va consensuar amb World Padel Tour anar de la mà de les federacions. Han de ser el nostre principal suport, com a valedors i ambaixadors de les nostres proves Challenger.»