Els quadres finals del FIP Star de Borriana es posen en marxa


Hui divendres s’han posat en funcionament els quadres finals del primer FIP *tar de l’any. En Espadel Borriana ja veiem a les estreles del pàdel que s’han inscrit en aquest debut de la temporada 2021.

Entre les dones, «Cata» Tenorio i Tamara Icardo són els primers caps de sèrie i obri foc davant Laia Bonilla i Mónica Gómez en aquesta ronda inicial de setzens de final. Marta Talaván i Lorena Rufo, segones preclassificades, també debuten en la jornada de hui davant Patricia Araus i Ana Isabel Galache.

Tanquen la nòmina de principals caps de sèrie en aquest quadre femení l’alacantina Jessica Castelló i la tricampiona francesa Alix Collombon; Melania Merino i Alicia Blanco i Celeste Paz al costat d’Ángela Caro.

El quadre masculí també disputa hui de manera completa la primera ronda. El primer escull per als favorits, «Pincho» Fernández i José Antonio García Diestro és la dupla formada per Edu Alonso i Jesús Moya. Per part seua, els valencians Christian Fuster i Josete Rico haurà de superar a Raúl Marcos i Juan Restivo si volen estar en huitens. Dos partits de gran nivell.

Demà dissabte, a partir de les 16 hores viurem, en directe, a través del nostre canal de YouTube, d’aquesta mateixa pàgina web i a través de la nostra APP PADELGO (descàrrega gratuïta) la jornada de quarts de final, i el diumenge des de les 10 del matí, les semifinals i a partir de les 16 hores les finals.