Els nostres menors fan història classificant-se per a 5 finals del Campionat d’Espanya de menors

Un fet sense precedents en la història del pàdel de la Comunitat Valenciana. La meitat de les finals del Campionat d’Espanya de menors que es disputa a Saragossa comptarà amb un jugador valencià.

Així, de les 10 finals programades per a demà diumenge, cinc comptaran amb els nostres jugadors. A les 12 entrarà en pista Naira Martí, al costat de Clara Alarcón, per a disputar el títol benjamí femení davant la parella Herrera/García Martínez.

A la mateixa hora, Mario Brocal i Asier Estébanez es veuran les cares amb Cano/Rodríguez Navarro a la recerca de proclamar-se campions d’Espanya benjamí masculí.

La final aleví masculina enfrontarà al valencià Hugo Estébanez, al costat de José Domingo Martínez davant Bartolomés/Fernández Díaz, també al migdia. Com Leyre Montáñez i María Arteaga, els qui tractaran d’aconseguir el ceptre aleví femení enfront de la dupla Ferrán/Vera.

Finalment, Pablo Villarroya, al costat de Guillermo Vera, a les 12.15 hores, jugaran la final infantil masculina contra Zamora/Calvache.

Tots ells han aconseguit brillants victòria hui en la jornada de semifinals.

El cos tècnic de la nostra federació, encapçalada pel director tècnic, Javi Sánchez, la seleccionadora de menors, Idoia Martín, el seleccionador de menors, Xavi Sellés i el nostre tècnic Pitu Losada.