Els nostres menors es juguen el títol de campions autonòmics

Els nostres menors es juguen el títol de campions autonòmics
Aquest cap de setmana destaca en l’actualitat competitiva del pàdel valencià el Campionat autonòmic de menors que s’està disputant en les instal·lacions del Club de camp K7.

En les categories femenines destaquen María Martínez i Adriana *Matoses i Carla Donate i Daniela Tornero, els qui parteixen com a favorites alevins. Entre les infantils parteixen com a caps de sèrie Aitana Tejedor i Irache Sánchez. María Alcantud i Carla Carretero són favorites entre les cadets i, finalment, Nuria Molina i Leyre Garner són primers caps de sèrie.

Entre les masculines, aquesta vesprada es disputarà la final benjamí entre Mario Brocal i Asier Estébanez i els vencedors del partit entre Alex de Bou i Cristian Blanco i Iker Camacho i Marc Antoni Benedito. Entre els alevins buscaran el títol, entre altres, Rafa Lacuesta i José Manuel Lillo, primers caps de sèrie, i Marcos Boix i Hugo Juan Llácer, segons. Els principals favorits infantils són Marc Navarro i Daniel Rubio mentre que entre els cadets destaquen Nacho Moragues i Rubén Fernández. Finalment, els favorits júnior són David Fuentes i Manuel Arrizabalaga.

A més, el nostre circuit Plata té competició tant a Onda com a Alacant. En el Club de camp de la localitat castellonenca, amb quadres en categories femenina, masculina i mixta anuncien la seua presència algunes de les estreles del nostre pàdel com Juanlu Esbrí, David Monferrer, Mario Ortega i Javi Navarro, mentre que en Blupadel crida l’atenció la presència en primera categoria de la parella Montoisy/Palasí.

A més, aquesta vesprada es jugaran les finals principals de la quarta prova del circuit popular de pàdel El Corte Inglés en el Club de tennis i pàdel Bergamonte de la platja Pobla de Farnals.

Més enllà del nostre territori, en el club Vals Sport Consul de Màlaga és està disputant el Campionat d’Espanya de veterans amb àmpla presència de jugadors valencians, la majoria d’ells, integrants de la nostra selecció autonòmica.

De tots aquests esdeveniments tindran complida informació al llarg del cap de setmana a través de les nostres xarxes socials.