Els millors clubs de menors de la Comunitat se citen a Castelló

El Campionat autonòmic per clubs de menors 2021 es disputa aquest cap de setmana en alguns dels més importants clubs de Castelló.

Així, els més xicotets, els nostres benjamins tindran en lluita pel títol al Club Esportiu Enesport o al Club Atlètic Montemar. Aquesta eliminatòria final es jugarà el dissabte a la vesprada en Castelló Padel Sport.

En la categoria aleví s’han dividit a tots els clubs participants en tres grups i els campions es jugaran el títol. D’aquesta manera, Camp Bixquert, el Club Atlètic Montemar i el Club Esportiu Enesport lluitaran en el Club de pàdel Castalia; els equips B de Montemar i Enesport al costat dels alacantins de TFA Padel Formation formaran el grup B i Jubelama, +Q Padel al costat de Montemar i Enesport jugaran en Castelló Padel Sport per la tercera plaça per al quadre final.

La categoria infantil de primera categoria es divideix en dos grups. En el primer d’ells, Borriana, Peri Esport i Enesport lluitaran per una plaça en la final prevista per al diumenge al matí en Castelló Padel Sport enfront del vencedor del grup B format per Borriana, +QPadel, TFA i La Vila.

Les semifinals del quadre cadet es jugaran el diumenge al matí en Castalia i la final, a la vesprada, en Castelló Padel Sport. Buscaran un buit en la penúltima ronda de l’autonòmic per esquadres en el grup A Enesport, M1 Pàdel i Peri Esport; en el grup B, Jubelama, +Q Padel i Castelló Padel Sport; en el grup C trobem a Enesport, M1 i Borriana i, finalment, en el grup D a Albatera, Algemesí i Enesport.

La final júnior es jugarà el diumenge a la vesprada en Castelló Padel Sport i a ella accediran els primers classificats dels dos grups inicials. En l’A els amfitrions disputaran una plaça amb Camp Bixquert i Peri Esport i en el M1, La Vila i Camp Bixquert faran el propi.

D’aquesta manera, les principals escoles de pàdel de la Comunitat Valenciana mesuren les seues forces conjuntes en aquest Campionat autonòmic per clubs de menors 2021.