Els menors asumeixen el protagonisme del cap de setmana mentre el FIP Star de Borriana tanca una inscripció de rècord

La primera gran cita de l’any amb els nostres menors ja està trucant a la porta. Serà a partir de demà en Family Sport Center. El torneig classificatori territorial del cicle 1 posa en marxa la competició a nivell nacional de 2020.

Aquest primer torneig autonòmic és classificatori per al TyC 1 previst per a principis de febrer a Badajoz i a penes quinze dies més tard arribarà el segon autonòmic de menors del curs. Serà en PadelCity, a Massanassa, una setmana abans del primer TyC Premium de Màlaga.

Aquestes són les dates clau d’aquests dos primers mesos de competició per als nostres menors, tant en l’àmbit autonòmic com en la competició espanyola.

D’altra banda, el primer torneig del circuit Or, que es disputarà la setmana vinent a Borriana, ja ha tancat la seua inscripció amb rècord de participació en primera categoria, convertida en el primer torneig FIP Star de l’any. Fins a 62 parelles en el quadre masculí i 34 en el femení el converteixen en el de major inscripció fins hui. Recordem que els millors jugadors WPT no poden disputar aquest torneig que reparteix 40 punts del circuit professional per als guanyadors dels quadres.

La resta de categories d’aquest Or d’Espadel Borriana congreguen a 120 parelles, que sumades a la inscripció del FIP Star, fa un total de 207 parelles, 414 jugadors. Tot un rècord per a ser el primer torneig del circuit Or d’aquest 2020.

Finalment, este cap de setmana es posa en marxa el nostre circuit Plata amb el torneig 18* de blupadel on competeixen a les categories masculina absoluta, femenina de segona i de tercera i quarta mixtes.