Els jugadors valencians triomfen pel món

Mentre una gran part dels nostres jugadors estan concentrats per a les rondes finals de l’Or de Family Sport Center, les finals del qual veurem demà en directe per streaming, hi ha un altre bon número que estan collint bons resultats en els tornejos que es disputen a l’estranger.

Un bon exemple són Anna Cortiles, Jessica Castelló, Christian Fuster, Miki Solbes i Edu Alonso, els qui hui estaran presents en les semifinals del torneig FIP Star La Playa que es ve disputant en la localitat holandesa de Rijswijk.

La parella que lidera el rànquing autonòmic femení de la Comunitat Valenciana, Jessica i Anna, buscarà la seua segona final internacional consecutiva davant la parella local Ettekoven i Van Dinetere.

Christian Fuster, al costat de l’argentí Denis Perino, protagonitzarà la primera semifinal enfrontant-se a Edu Alonso, recent campió del món a Castelló, i Iker Ramírez. Aquest partit ens garanteix a un jugador valencià en la final de demà.

Ja en la jornada de vesprada, Miki Solbes, fent parella amb Antonio Luque també buscarà un buit en l’últim partit del torneig que, com ja va ocórrer fa un parell de setmanes en el FIP Star d’Elx, reparteix bons dividends econòmics i suculents punts WPT.

Un circuit professional que es troba fent les amériques. I amb ells els germans Javi i Josete Rico. El menor de la saga va aconseguir aconseguir els huitens de final del Sao Paulo Open, on va quedar eliminat per Paquito Navarro i Juan Lebrón. Josete, per part seua, va caure en setzens de final.

Però l’aventura americana continua perquè immediatament espera Méxic. Allí, Javi i Coki Nieto jugaran partit de primera ronda davant Rafael Romero i Alejandro Fernández mentre que Josete i Víctor Ruíz hauran d’intentar superar a Ramiro Moyano i Juan Cruz Belluati.