Els jugadors valencians ja tenen horari per al seu debut per al World Padel Tour València Open

Diumenge que ve, a les 9 i mitja del matí, en Family Sport Center es posarà en marxa la fase preprèvia masculina del València *Open pertanyent al circuit World Padel Tour.

Ens esperen grans emocions amb l’armada valenciana que tindrà a Carlos Martí com el primer a participar. A la mateixa hora Fede i Exe Mouriño, Jordi Muñoz, Alex Tasa, seran els primers a saltar a les pistes. Un parell d’hores més tard serà el torn de Richard Brooks. A les 12.30 jugaran Mario Ortega, Gonzalo Pérez i Mario Cerezo.

Directament en segona ronda de preprèvia debutaran també el diumenge però a les 5 de la vesprada Sergio Icardo i «Tuti» Redondo. Una hora més tard ho faran Miki Solbes i Juanlu Esbrí,

Des de la fase prèvia, buscaran plaça en el quadre final Christian Fuster, Edu Alonso i Salva Oria.

I directament classificats en el quadre final trobem a Álex Arroyo, qui jugarà el dimecres dia 4, en el tercer torn del matí en la pista central de Family Sport Club. Josete Rico debutarà en la pista central de la Fonteta també en tercer torn del matí del dimecres. Finalment, Javi Rico serà l’últim dels nostres a aparéixer en el tercer torn vespertí d’aquest mateix dimecres, també en l’espectacular pista central que espera un ambientazo per als partits.

El dilluns es produirà l’inici de la fase preprèvia femenina amb la participació, des de les 18 hores de Ksenia Sharifova i Cristina Musial. Una hora més tard es produirà el debut en el Open valencià d’Estela Francés i Iris Donate mentre que debutarà el dimarts Gal·la León.

I directament en el quadre final esperen el seu debut Anna Cortiles, Celeste Paz i Arantxa Soriano el dimecres a les 17 hores en Family, mentre que Jessica Castelló i Tamara Icardo, a les 19.30 hores