Els germans Rico guanyen els titols a parells

Josete Rico a Benicàssim i Javi Rico a San Javier han alçat els títols de campions dels tornejos del circuit Or per al major i el challenger per al xicotet.

Per a Josete és el cinqué títol de l’any, quart al costat de Víctor Ruíz mentre que per a Javi és el segon títol de la seua carrera al costat de «Coki» Nieto, després de la victòria en l’Or de Padeltron Arena a Alacant i es converteix en el primer jugador valencià a guanyar un torneig del circuit professional.

En la pista central de Club 79 de Benicàssim, a penes una setmana després que es disputaren les finals del mundial, van comparéixer Mario Cerezo i JJ Matea, que van deixar en la cuneta a Miki Solbes i Christian Fuster en quarts, per a lluitar un buit en la final davant Ernesto Moreno i Salva Oria. Pots tornar a veure aquest partit en aquest enllaç. La victòria final va ser per a la parella Oria/Moreno en dues mànegues.

Per l’altre costat del quadre, Josete Rico i Víctor Ruíz van haver de lluitar al màxim per a eliminar a Edu Alonso i Joseda Sánchez en tres sets.

La final va ser un recital de Víctor i Josete superant en totes les facetes del joc a Oria i Moreno, els qui acudien a la final com a parella invicta en el nostre circuit. El 6/3 6/2 final deixa bé a les clares el mèrit de la parella Rico/Ruíz, campiona a Benicàssim. Ací tens el partit.

Hores abans, Javi Rico escrivia una nova pàgina d’or en la història del pàdel valencià en convertir-se en el nostre primer jugador a aconseguir la victòria en un torneig pertanyent al circuit professional. Després d’arribar a la final de Mijas fa unes setmanes, va anar en la localitat murciana de San Javier on, després de superar a Moyano i Belluati en la final, va aconseguir el títol d’aquest torneig Challenger. Una vegada més, el xicotet dels germans Rico, al costat de «Coki» Nieto va tornar a sorprendre al pàdel mundial després de disputar un torneig simplement perfecte.

La pròxima gran cita del nostre pàdel serà dins de quinze dies a Elx amb la celebració del primer torneig FIP Star Or en Life Padel.