Els finalistes del WPT Mijas disputaràn la prova del circuit Or d’Alacant

Una vegada tancada la inscripció per a la pròxima prova del circuit Or autonòmic 2019 prevista per a aquesta setmana en PadelTron Arena Alacant, trobem a la parella de moda del pàdel mundial: Javi Rico i Jorge «Coki» Nieto.

Fa poc més d’una setmana van protagonitzar el millor torneig de les seues vides accedint a la final del torneig del circuit *World *Padel Tour que es va celebrar en la localitat malaguenya de *Mijas.

Apareixen com a quarts caps de sèrie del torneig i debutaran el dissabte a les 11.30 del matí en els huitens de final. Davant tindran, una altra vegada junts, a Christian Fuster, líder del nostre circuit, i *Miki Solbes com a principals favorits; als també alacantins Javier Palasí i *Juanmi Such, finalistes a Calp; i a *Josete Rico i Matías *Nicoletti per a completar el pòquer de *preclasificados en un torneig de campanetes.

Oferirem el torneig, en directe, per *streaming, a través dels canals habituals de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana: aquesta web, la nostra APP (descarrega-la, és gratuïta: *PADELGO) i YouTube.

En categoria femenina, Miriam Sánchez i Noemí *Ollero, al costat de Maite De la Mata i la ja afortunadament recuperada de la seua lesió Cristina *Musial parteixen com a favorites per a aconseguir el títol en *PadelTron Arena Alacant.