Els favorits no van donar opció en Sanvi

El primer torneig del circuit Plata provincial després del confinament va permetre comprovar com els favorits de la primera categoria van aconseguir fer valdre el seu favoritisme per a aconseguir el triomf final.

En la cita celebrada en el club alacantí Sanvi Pàdel en el qual va tornar a prevaldre el protocol de competició FPCV amb totes les mesures sanitàries, les quatre categories disputades van mostrar les ganes infinites del retorn del pàdel de competició.

En la segona categoria femenina, victòria per a Alba Esteve i Alba García mentre que en primera van alçar el títol Laura Apaolaza i María Rodríguez després de superar en la final per 7/5 6/1 a Lucía Fernández i Andrea Pérez Sellés.

Entre els xics, la segona categoria va ser guanyada per Alejandro Salto i Javier Martínez mentre que en primera els favorits Javier Palasí i Mario Cerezo no van donar opció a Víctor Cava i Álvaro Pérez als qui van superar en la final per 6/3 6/1.

El cap de setmana es va completar amb el torneig autonòmic de menors celebrat en Més que Pàdel Castelló del qual demà parlarem en profunditat.