Els circuits Plata, Bronze, provincial de menors i la jornada “Menudo pàdel” van omplir les pistes d’il·lusió

El cap de setmana de competició oficial va omplir les pistes de pàdel de tot el nostre territori d’una il·lusió desbordada.

El més clar exemple va ser la jornada «Menudo pàdel» viscuda en el Club de tennis Castelló, en el qual xiquetes i xiquets des de dos anys van tindre la seua primera experiència en una pista, envoltats pels nostres monitors. A la convocatòria van acudir un important nombre de xavals que van gaudir d’un matí de dissabte inoblidable.

Els menors, ja de major edat, de València van tindre l’oportunitat de competir en el Resort Más Camarena amb el nostre provincial en el qual, desafiant, a la calor, van fer un pas més en la seua formació.

Però la formació no acabava ací perquè en el Club de tennis i pàdel Bergamonte de la Platja la Pobla de Farnals es va donar el primer curs DiPadel en el Col·le, presentat pel nostre responsable de formació, Óscar Ruíz, i en presència del president, Alfonso Monferrer. Aquesta iniciativa pionera que va ser presentada a Alacant la setmana passada.

A més, la nostra selecció autonòmica de menors es va citar també en el Club de tennis Castelló per a una jornada de treball a les ordres del director esportiu de la nostra federació, Javi Sánchez i els seleccionadors, Idoia Martín i Xavi Sellés.

Per part seua, el nostre circuit Plata va tindre torneig en el Club de pàdel Matola on es van disputar quadres de segona, tercera i quarta categories tant masculins com femenins i mixtos i també en Sportclub en el qual Christian Fuster i Miki Solbes van inscriure els seus noms després de véncer en la final a Mario Cerezo i Javier Palasí.

També vam tindre doble cita en el nostre circuit Bronze amb la disputa de les proves de Padel Center Benissa i de Padel Indoor Castelló, amb magnífiques inscripcions en tots dos casos.