Els circuits Or, Plata, El Corte Inglés i Autonòmic de menors conformen el nostre menú

Nou cap de setmana competitiu per al nostre pàdel.

PadelPoint La Nucia tancarà el torneig del nostre circuit Or que, en el seu moment, degué ajornar-se per la pluja. Així, amb les primeres categories finalitzades, la resta tindran l’oportunitat de disputar les seues trobades. Per aquest motiu, tindrem dos caps de setmana consecutius amb proves del nostre circuit Or ja que hui ha quedat la inscripció per al torneig de Sanvi Padel la jornada del qual del pròxim diumenge dia 16 tindrà streaming en directe.

Per part seua, el circuit Plata té doble cita aquest cap de setmana. D’una banda Padel Center Castelló serà la seu del torneig en el qual s’han inscrit 292 jugadors i, per un altre, Padel Premium Alacant acull el segon torneig, amb altres 454 jugadors inscrits.

El circuit de pàdel popular El Corte Inglés celebra durant aquest cap de setmana i també la setmana vinent la segona de les seues proves, en el Club de tennis València amb uns altres prop de 500 jugadors. D’aquesta manera, més de 1500 jugadors gaudiran del pàdel federat.

Per descomptat, els nostres menors també tenen l’opció de competir amb el torneig classificatori per al segon cicle TyC FEP que es disputa en Sportcity Premiumpadel. Després de la magnífica actuació dels nostres jugadors en el passat TyC Premium de Salamanca, comença una nova oportunitat per a comprovar de prop l’augment del nivell del nostre pàdel de menors.

La Nucia, Castelló, Alacant, València i Massanassa són les cinc seus que acullen els nostres tornejos aquest cap de setmana. A gaudir del pàdel federat.