Els circuits Or i Plata progressen adequadament

Nou cap de setmana de competició federada amb els epicentres situats en Ecomm Padel (Sant Vicent del Raspeig, Alacant) i Pàdel Peri Esport (Castelló).

Les principals figures del pàdel valencià s’han citat en Ecomm per a disputar un dels més tradicionals tornejos del nostre circuit Or.

En categoria femenina, Anna Cortiles i Jessica Castelló tractaran de fer valdre el seu paper de favorites en un quadre en el qual apareixen emboscades parelles de tant nivell com les que formen Nuria Rodríguez i Ángela Caro o Nuria Vivancos i Xenia Clascà.

En el quadre masculí, Miki Solbes i Juanlu Esbrí apareixen com a primers caps de sèrie però atenció a les parelles inscrites en el torneig: Christian Fuster i Denis Perino, Víctor Ruíz i Nacho González o Mario Ortega i JJ Matea. Un quadre molt obert que puga donar lloc a sorpreses en qualsevol ronda.

Demà diumenge, des de les 10 del matí, les nostres cambres estaran en la pista central de Ecomm Pàdel per a retransmetre en directe per streaming les semifinals de la tercera cita del circuit Or en aquest any.

En paral·lel, es disputa la segona prova del circuit Plata, el XX Trofeu Magdalena en Peri Esport. Els millors jugadors de pàdel de Castelló disputen aquest prestigiós torneig.

A més, les nostres seleccions de veterans comencen aquest cap de setmana la preparació del Campionat d’Espanya. Ho fan en el Club de tennis i pàdel Bergamonte.