Els circuits de menors, plata i mundial ens esperen aquest cap de setmana

Veurem si la previsió de pluges per a les pròximes hores permeten la disputa dels tornejos programats per a aquest cap de setmana del 9 d’Octubre.

Els nostres menors tenen cita en Jubelama i Peri Esport per a la celebració de la novena prova del calendari del circuit autonòmic FPCV 2021. Ja dins de l’últim trimestre de l’any, els nostres joves i xiquets busquen millorar les seues prestacions, buscar una plaça per al m´áster de final de temporada o augmentar el seu nombre de victòries.

El circuit Plata provincial té cita doble. D’una banda, Padelcoca a Novelda i, per un altre, Castelló Padel Sport, tenen l’oportunitat de veure en les seues pistes als nostres jugadors.

Tot això amb la inscripció oberta per a l’últim torneig del circuit Or de l’any, programat per a l’últim cap de setmana d’aquest mes d’Octubre en les pistes de Camp Bixquert, a Xàtiva, per al Campionat autonòmic de veterans per parelles de Family Sport Center i per al Campionat autonòmic de menors per clubs tant de primera com de segona categories.

Finalment estarem atents del World Padel Tour Menorca Open en el qual, una vegada més, Tamara Icardo i Javi Rico tornen a arribar a les rondes finals, i de l’inici de l’apassionant Challenger d’Alfafar, els partits de rondes del qual prèvies també començaran a jugar-se aquest cap de setmana.

Menors, veterans, per equips, circuits autonòmics, provincials, mundials. Pàdel en totes les seues modalitats. Per a tots els gustos.