El XII Campionat del mon de pàdel de menores ja és una reialitat

En la jornada de hui s’ha presentat oficialment la XII edició del Campionat del món de pàdel de menors que acolliran les localitats de Castelló i Benicàssim el mes vinent d’Octubre.

Durant més d’una setmana, la Comunitat Valenciana es convertirà en la capital del pàdel mundial. Organitzat per la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana al costat de tennis Drive Academy i OK Pàdel, hui hem comptat amb la presència del president de la Federació Internacional de pàdel, Luigi Carraro, Josep Cristià Linares en representació de la Generalitat Valenciana, Enric Porcar, regidor d’esports de l’Ajuntament de Castelló, al representant de OK Padel Emilio Bonet i de Tennis Drive Academy Jorge Bellés, a més del president de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana.

S’espera la participació de prop de 8.000 persones (més de 2.000 jugadors) acompanyats d’entrenadors, tècnics i familiars.

En aquesta competició participaran els 16 millors equips nacionals masculins i 16 femenins, cadascun d’ells compost per 12 jugadors (4 jugadors de cada categoria sub14, sub16 i sub18).

Es formaran 4 grups per a jugar una primera fase de lligueta (des del dimarts 15 d’Octubre fins al divendres 17) i posteriorment es jugaran les semifinals i finals (el divendres 18 i dissabte 19), tot això en la instal·lació del Club de Pàdel 79 de Benicàssim.

No han faltat a la presentació Francisco Marín (de la Federació Internacional de Pàdel), representants del clubs de pàdel provincials, representants d’hotels oficials del torneig, col·laboradors i els principals mitjans de comunicació.