El World Padel Tour Alacant Open 2020 es trasllada al mes de setembre

L’organització de World Padel Tour ha anunciat que el torneig alacantí de 2020, l’ajornament del qual era conegut fa algunes setmanes, es disputarà en el Pavelló Pedro Ferrándiz de la capital de la Costa Blanca entre el 21 i el 27 de Setembre, sempre que l’alerta s’erradique de manera definitiva i torne la normalitat absoluta.

Des de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, d’altra banda, volem informar que estem treballant en tots els escenaris possibles perquè, quan ho permeten les autoritats sanitàries, reprenguem l’activitat competitiva.

És el nostre desig que la majoria les proves que estaven previstes en el nostre calendari de competició se celebren en 2020. D’aquesta forma, estem contemplant totes les possibilitats per a, quan siga possible, puguem oferir un llistat de proves dels nostres circuits Or, Plata i Bronze, de menors i veterans i els campionats autonòmics de totes les categories tant per equips com per parelles.

És per això que estem en contacte permanent amb els clubs federats per a la ràpida confecció d’aquest calendari comprimit. Continuarem informant.