El torneig Or de Teulada-Moraira encapçala un gran cap de setmana de pàdel

El nostre circuit bronze té cita aquest cap de setmana a Castelló. El club esportiu Peri Esport disputarà quadres de segona categoria tant femenina com masculina i també de tercera mixta.

El circuit de pàdel popular El Corte Inglés, premi SEAT JR Valle, té la seua segona parada de l’any, en aquesta ocasió en el club de tennis i pàdel Bergamonte. Allí, amb una gran inscripció de nou, s’estan disputant fins i tot fases prèvies des de la segona fins a la quarta categoria.

Però el plat fort d’aquesta finalitat de setmana està a Teulada-Moraira, amb la disputa de les rondes finals del torneig a la Marina Alta del circuit Or autonòmic.

El quadre femení és, sens dubte, el millor de la temporada. La presència de Celeste Paz, jugadora número 23 del Race 2020 WPT, al costat de Marina Martínez; el retorn al nostre circuit de Tamara Icardo, juntament amb la seua companya WPT, Sandra Hernández, parella 25 del món; les líders del nostre circuit Anna Cortiles i Jessica Castelló, lloc 42 del Race 2020; la guanyadora a Elx Estela Francés al costat de la sempre batalladora Arantxa Soriano, segons caps de sèrie, componen un quadre senzillament espectacular.

Recordem que el torneig tindrà streaming en directe des del dissabte al matí, amb la retransmissió d’alguns partits de quarts de final.

En el quadre masculí també trobem un altre sonat retorn, el de Salva Oria i Alex Arroyo, primers preclassificats a Teulada-Moraira; al seu costat Gonzalo Pérez i Javi Puerto, semifinalistes en l’Or de Padel One Elx; els incombustibles Richard Brooks i Juanmi Such; o l’alacantí Mario Cerezo al costat de Pedro Vera completen la nòmina de favorits, al costat de la parella formada per Miki Solbes i «Tutti» Redondo, finalistes en el torneig il·licità.

D’aquesta forma, ens aprestem a viure un nou cap de setmana de gran pàdel amb la circumstància especial d’aquest torneig de la Marina Alta que les finals de jugaran en el matí de diumenge.