El programa PADELTOKEN FPCV destina més de 23.000 euros per als nostres clubs

Un any més, la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana vol agrair l’esforç de tots els seus clubs en el creixement de l’activitat federada a través de la seua participació en la temporada 2020.

Un total de 107 clubs de pàdel es beneficiaran del nostre club de fidelització PADELTOKEN, i es repartiran els 23.572€ generats per les seues activitats de llicències de jugadors i participació dels seus equips en la competició autonòmica.

Malgrat les dificultats oposades l’any passat amb l’inici de la pandèmia pel COVID-19, l’activitat federada va poder agafar el seu ritme habitual i finalitzar una temporada reeixida, per la qual cosa aquesta quantitat duplica a la del passat any.

Per a accedir a aquest programa, els clubs federats han de tindre més de 15 llicències competitives de jugadors assignats a la seua entitat.

En aquest programa, també s’inclou l’ajuda que la Fundació Trinidad Alfonso concedeix a la FPCV per a aquells clubs federats que tingueren un mínim de 5 llicències de jugadors menors al tancament de 2020.

Si es mantenen les condicions del passat exercici, la FTA destinaria per a 2021 una quantitat superior a l’aportada l’any passat, per la qual cosa el saldo total d’ajudes a clubs federats ascendirà a quasi 60.000€. Una quantitat que ajudarà els nostres clubs a superar aquests moments complicats que està suposant el rebrot de la pandèmia en el nostre territori.