El programa «Impulso» de la Federació espanyola comença a Castelló

Serà la segona cita del circuit Or autonòmic. Després del torneig de Espadel Borriana, que també s’inscriu en el circuit FIP, ara està oberta la inscripció per a aquesta competició, que es disputarà entre el 27 de febrer i el 7 de març i que pertany també al calendari oficial nacional.

Com cada any, la cita amb tornejos del programa «Impulso» de la Federació espanyola de pàdel en la Comunitat Valenciana no es fa esperar. Així, amb el Club de tennis Castelló com a seu principal i el club de golf Costa d’azahar, en el Grau, i el club 79 de Benicàssim com a subseus, esperem la presència de moltes de les estreles del nostre esport. Hi ha 8.700 euros en premis.

El mes d’agost passat, en el Family Sport Center de Beniparrell vam viure un torneig «Impuls0» senzillament extraordinari amb les victòries d’Anna Cortiles i Jessica Castelló en categoria femenina i de Javi Rico i «Coki» Nieto en masculina. Pots tornar a veure les finals en aquest enllaç.

Amb l’inscripció, podrà descarregar-se el certificat que justifica la inscripció al torneig internacional per a començar la seua preparació. Aquesta serà la primera de les quatre proves d’aquest programa «Impulso». Les tres següents estan programades en Antequera, La Palma i Madrid.