El pàdel valencià va tornar amb gran nivell i màxima seguretat

Després de 102 llarguíssims dies, ahir vam veure com el pàdel valencià tornava a alçar trofeus.

El retorn de la competició s’ha produït, de manera simultània, en les tres províncies de la nostra Comunitat, amb els tornejos batejats com Tornem! que han aconseguit que tant els clubs com els jugadors es familiaritzen i complisquen de manera escrupolosa les normes d’higiene que imposen les autoritats.

En l’aspecte competitiu cal destacar la victòria de Aroa Segura i Lola Javaloyes en dones i de Javier Palasí i Iván Madrigal entre els xics en les primeres categories del torneig d’Alacant. A València, el triomf va ser per a Mario Ortega i Dani Paula, mentre que a Castelló van ser Arturo Valero i David Monferrer els qui es van imposar als seus rivals. D’aquesta forma, inscriuen els seus noms en els tornejos del retorn del pàdel en la Comunitat Valenciana.

I això ja no per a perquè mentre està oberta la inscripció per al pròxim torneig del circuit Or, el pròxim cap de setmana seran els nostres menors els qui aconseguisquen la normalitat amb la celebració del torneig autonòmic de +Q Padel la inscripció de la qual es tanca demà.

El pàdel valencià ha tornat, amb gran nivell dins de les pistes i amb màxima seguretat higiènica en totes les instal·lacions. Enhorabona a tots.