El pàdel valencià triomfa a França

El calendari internacional de pàdel feia parada a França per a la disputa del torneig pertanyent al circuit FIP Rise, concretament en la localitat de Canet-en-Rousillon, bé prop dels pirinencs.

Ací, dos joves valencians: Álex Arroyo, 19 anys i Mario Ortega, 18, han alçat el títol de campions, la qual cosa demostra la progressió del pàdel de la nostra Comunitat en tornejos internacionals.

Per a Álex Arroyo, campió del món júnior fa 2 anys, és la confirmació que ha deixat arrere els seus problemes físics, i ha tornat a competir al màxim nivell i per a Mario Ortega és el títol de major nivell aconseguit en la seua prometedora carrera.

Partien en el torneig francés com a cinquens caps de sèrie i després de véncer Vigo i Rojas en huitens, es van citar amb Tison i Bergeron, els qui jugaven a casa, per a véncer 6/1 6/4. Arribava així el torn aquest matí de les semifinals on també van eixir guanyadors del duel davant els també francesos Maigret i Peyrou per 6/4 7/5.

La final estava servida, els quarts preclassificats, Jaime Muñoz i Francisco Miguel Ramirez esperaven per a disputar una trobada complicadíssima, que han tirat avant Álex i Mario per un ajustat 6/3 6/7 6/3.

Victòria valenciana, per tant, en aquest FIP Rise, demostrant la capacitat competitiva de Rierol i la polivalència d’Ortega, jugant el torneig en la posició del drive. Enhorabona a tots dos.