El pàdel valencià torna de Salamanca amb tres campions

Va finalitzar el primer cicle de menors 2021 amb el TyC Premium FEP de Salamanca amb una excel·lent actuació dels nostres jugadors.

Mentre Leire Montáñez, a qui veiem a la foto de portada al costat del director esportiu de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, Javi Sánchez, es proclamava campiona aleví al costat de María Arteaga, la dupla formada per Mario Brocal i Asier Estébanez vencien en la final benjamí per a coronar-se, també, campions en la capital xarra.

Cal ressenyar com molt destacada l’actuació dels més xicotets, els benjamins, perquè, a més del títol de Mario i Asier, també Naira Martí, ha jugat la final, al costat de Clara Alarcón, aconseguint un brillant subcampionat.

La final infantil també ha tingut representació valenciana amb la presència de Pablo Villarroya i Guillermo Vera els qui han sucumbit davant la parella Zamora/Colvache per un doble 6/4 tornant Pablo a casa amb el subcampionat sota el braç.

I tan a prop, caient en semifinals, hem de destacar l’actuació de Candela Lucendo i Lucía Micaela Fernández, els qui han quedat a un pas de disputar la final d’aquest gran torneig.

D’aquesta manera, al benjamí Alejandro Mundo, qui va ser eliminat en quarts de final; entre els alevins destaquem a Hugo Fernández i Fernando del Coso, eliminats en quarts de final. La resta de representants valencians, Carla *Donate, Daniela Toledo i Hugo Estébanez van caure en huitens sent repescats per al quadre de consolació on Rafa Lacuesta i José Manuel Lillo s’han proclamat campions en una emocionant final.

De la resta de representació infantil destaquem a Daniel Rubio i Marc Navarro, eliminats en primera ronda; a Daniela Valiente, Irache Sánchez i Natalia Céspedes els qui van aconseguir els quarts de final, caient en huitens David Esteban i Yeray Conejero, Izán Violero, Paula Gil i Yaiza Gallego i Aitana Tejedor, els qui es van proclamar subcampiones de consolació.

Fins a quarts de final cadet van arribar Raúl Peralta, Nacho Moragues i Rubén Fernández i fins a huitens Nacho Alonso i Diana Tejedor.

Finalment, en la complicada categoria júnior, Nuria Molina va arribar fins als huitens de final; i Paula Donate i Lara Gallo van superar la primera ronda en la qual van ser eliminats Carla Tornero i José Román Martínez.

Felicitats a tots els participants per defensar amb tant d’interés el pàdel valencià.