El pàdel valencià torna a ser protagonista a la Setmana Europea de l’Esport

Un any més, la ciutat de València, a través de la Fundació Esportiva Municipal, protagonitzarà la Be Activa *Night. Es tracta del plat fort de la Setmana Europea de l’Esport i està programada per a dissabte que ve 28 de Setembre, en la Plaça de l’Ajuntament de València, que es transformarà aqueixa nit en un gran poliesportiu a l’aire lliure en el qual s’oferiran, de forma gratuïta, gran varietat d’activitats físiques i esportives, entre les quals, per descomptat, estarà el pàdel, i moltes sorpreses més amb música de *dj en directe. Aquest esdeveniment arrancarà a les 18 hores i es prolongarà fins a la 1 del matí.
En 2018, la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, a través de la realitat “*Padel en el col·le” ja va mostrar el perquè de la gran demanda dels centres educatius del nostre territori perquè els nostres monitors acudisquen per a mostrar el nostre esport als més xicotets. Sens dubte es va convertir en un dels esports estrela d’aquesta cita tan singular tal com, esperem, torne a produir-se en l’edició de 2019.
Es tracta del tercer any que la ciutat de València se suma a aquesta iniciativa de la Comissió Europea que pretén acostar i promoure entre els ciutadans l’esport i els hàbits de vida saludables.