El pàdel valencià entrarà dilluns vinent en la Fase 3

Després de la comunicació el dia d’ahir per part de les autoritats sanitàries que havien acceptat la petició de la Generalitat Valenciana d’accedir a la Fase 3 de la desescalada, i que ha quedat reflectit en el BOE de hui, un nou horitzó s’obri per al nostre pàdel.

Els dos canvis més importants d’aquest avanç són, d’una banda, que aquells jugadors que desitgen entrenar com a parelles, i que, fins al moment no l’han pogut fer per viure en diferents províncies del nostre territori, ja podran programar entrenaments conjunts en permetre’s la mobilitat entre les províncies valencianes. O aquells jugadors que desitgen entrenar en clubs situats en diferents províncies valencianes també tindran autorització. Per un altre, les normes a partir de les quals es regirà l’esport valencià ja no vindran dictades pel govern d’Espanya sinó que aquesta competència queda en mans del Consell.

Una vegada avancem cap a l’inici de la competició, volem tornar a apel·lar a la responsabilitat individual de tots els nostres federats. Les mesures de neteja i desinfecció de les instal·lacions i evitar contacte físic, mantindre la distància de seguretat, la higiene de mans i l’ús de màscares, entre altres, permetran que la bona salut de la qual gaudeix el pàdel valencià permeta el retorn de totes les nostres activitats.

D’aquesta forma, en els pròxims dies anunciarem el gradual retorn de la tecnificació, que abandona el pla virtual, per a tornar a les pistes, passant per la formació, que ja té en l’horitzó el primer curs de monitor de nivell 1, fins a la competició, el calendari de la qual estem ultimant.