El pàdel valencià brilla en el TyC de Ciudad Real

El primer cicle nacional de menors va fer parada a Ciudad Real. Les instal·lacions de la Ciudad Deportiva Sud, el Polideportivo Juan Carl0s I, el club Pàdel Plus i el club Ocio Nudos van ser escenari del TyC 1.

Els 68 jugadors amb llicència de la nostra federació que van acudir a la cita manxega ens van donar més d’una alegria mostrant que el treball que, de manera constant, realitzen els nostres menors, va obtenint els seus fruits.

Entre les parelles destacades d’aquesta finalitat de setmana es troben María Alcantud i Paula Caballero, subcampiones cadets.

La categoria infantil va quedar dominada pel pàdel valencià perquè tant Natalia Céspedes i Kaori Peko com Izán Violero i Llorenç Riera van inscriure els seus noms entre els campions.

Magnífic torneig el disputat per Rafa Lacuesta i José Manuel Lillo, els qui es van proclamar campions d’aquest *TyC1 aleví. Després de superar ronda rere ronda en el supertiebreak van jugar una magnífica final en la qual van véncer per un doble 6/4 a Izan Fajardo i Fermín Goñi.

Entre els benjamins, Asier Estébanez i Mario Broncal es van proclamar campions després de superar tant als primers caps de sèrie, Jaime Belizón i Guillermo Salas en semifinals , com als segons, Christian Guerrero i Leo Cano (6-1 i 6-4) en la final.

Molt prop del títol es van quedar Naira Martí i Clara Alarcón, finalment subcampiones. Van perdre la final 6-4, 4-6 i 10-4 davant les segones preclassificades Elena Herrera i Ainara Andoin.

Potser la final més apassionant d’aquest TyC la van protagonitzar Raúl Jérez i José Román Martínez els qui van véncer la final júnior als favorits, Sergio Domínguez i Markel García, en un preciós duel (6-3, 4-6 i 7-5).

Encara que, més enllà dels resultats, brillants en aquesta ocasió, l’alta presència de jugadors amb llicència de la nostra Federació fa que puguem reafirmar el nostre compromís de continuar amb el nostre treball amb els menors.

La pròxima cita serà el torneig de Padelclub Alacant Indoor, dins del circuit autonòmic de menors, la inscripció dels quals es tanca a les 14 hores de hui.