El pàdel valencià aconsegueix la normalitat esportiva amb totes la garanties sanitàries

Aquest cap de setmana es disputaran les fases finals dels tornejos Tornem! amb els quals estem tornant a la competició després del confinament, i el fem, complint de manera rigorosa tots els protocols sanitaris marcats per les autoritats.

En l’últim Diari oficial de la Generalitat Valenciana llegim un parell de novetats que considerem interessants. La primera d’elles és que, des de hui, les nostres competicions ja poden comptar amb públic. Això sí, sempre que no se supere el 75% de l’aforament de la instal·lació, garantint la distància de seguretat d’un metre i mig entre les persones, i si no fora possible, amb l’obligatorietat de l’ús de màscares. La segona és que ja poden utilitzar-se el total de pistes dels clubs per al desenvolupament de la competició.

Els primers dies del retorn a la normalitat esportiva podem considerar-los com un èxit gràcies a la implicació de clubs i jugadors per a aconseguir complir les mesures marcades. Tant a Castelló Pàdel Sport com en Àrea Pàdel Club i el club de tennis i pàdel*Bergamonte, com a exemples, s’ha fitat i separat la zona del jutge àrbitre, es compleix amb els protocols de neteja de calçat i mans en accedir als clubs, les boles usades es depositen en la seua ubicació independent, disposen de papereres especials per a guants i màscares i hi ha gel hidroalcohòlio a l’entrada de cada pista.

Així que ara només queda gaudir en les pistes. En Bergamonte està prevista la final de primera categoria a les 6 de la vesprada. A Castelló hui és dia de semifinals mentre que la final masculina serà demà diumenge a les 10.30. I a Alacant hui viurem els quarts de final i demà es jugaran tant les semifinals com les finals, programades per a les 18.30 hores. Tindran complida informació dels tres tornejos a través de les nostres xarxes socials.