El pàdel ha tornat

Quedarà per a la nostra història el 23 de juny de 2020. Ahir, el pàdel federat va tornar a competir després de 102 dies en què el coronavirus va impedir el seu normal discórrer.

Després de la decisió del govern de la Generalitat Valenciana de permetre que l’esport per parelles poguera tornar a les pistes, des de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana ens vam posar en marxa per a crear, com a primera parada en el nostre calendari, uns tornejos als quals bategem com Tornem!

Va ser en les pistes de Castelló Pàdel *port, i va correspondre a la fase prèvia de la tercera categoria. Van ser quatre partits, que van adquirir un sabor especial a mesura que anaven avançant. Tants dies de treball per a crear un protocol de competició (pots consultar-lo ací) generant una sèrie de mesures que ens permeten tornar a veure pistes de pàdel plenes de seguretat i higiene per a tots, i, és clar, de ganes de competir.

Després de Castelló, hui serà el torn d’Alacant, que veurà omplir les pistes d’Àrea Pàdel Club, amb un torneig que ha comptat amb una extraordinària participació i que torna a demostrar el compromís de la província alacantina amb el nostre esport.

Ja el cap de setmana serà el club de tennis i pàdel Bergamonte de la platja Pobla de Farnals qui aculla el torneig Tornem! de la província de València.

D’aquesta forma, el pàdel ha tornat. Amb totes les mesures higièniques per a vetlar per la seguretat de tota la família del pàdel valencià. Que ho gaudisquen.