El pàdel femení valencià, a la conquesta del WPT Alacant Open

A les dues de la vesprada de hui està previst l’inici dels partits corresponents al quadre final femení de l’Estrella Damm Alacant Open.

L’alacantina Jessica Castelló, al costat de la campiona francesa Alix Collombon, debutaran a les 14 hores en Blupadel enfront de Carmen Goenaga i Bea Caldera. En cas de victòria els esperen el dijous, tal com va ocórrer també a Madrid fa tres setmanes, Bea González i Lucía Sainz.

La brillant semifinalista en el torneig inaugural de la temporada, la valenciana Tamara Icardo, al costat de Delfi Brea jugaran també a les dues de la vesprada enfront de Xenia Clascà i Nuria Vivancos, els qui han accedit al quadre com lucky losers de la fase prèvia.

La tarragonina amb llicència FPCV Anna Cortiles, fent dupla amb Ana Fernandez de Ossó, inicien el seu camí en aquest World Padel Tour alacantí a la mateixa hora contra Sandra Hernández i Araceli Martínez. En cas de victòria els esperen en huitens de final les campiones a Madrid, Ari Sánchez i Paula Josemaría.

Completa la nòmina de valencianes Arantxa Soriano, en el seu primer quadre de l’any, al costat d’Angela Caro, els qui després de superar la prèvia debutaran a les 4 de la vesprada, també en Blupadel, enfront d’Isabel Domínguez i Lorena Alonso.