El pàdel de menors de la Comunitat Valenciana completa un gran Campionat d’Espanya

Va concloure en Mijas el Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques de menors. Els menors de la Comunitat Valenciana han aconseguit arribar a les finals tant en categoria femenina com en masculina, sent superats en tots dos casos per la selecció catalana.

La selecció femenina va véncer en primera ronda a Canàries, en quarts de final a Múrcia i en semifinals a Galícia mentre que la masculina va superar en quarts a Múrcia i en semifinals a Aragó.

Des de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana volem agrair als nostres jugadors en edat de menors i a les seues famílies l’esforç realitzat per a mantindre el seu nivell competitiu, culminat amb l’ascens de hui.

El compromís dels menors que competeixen cada cap de setmana amb llicència FPCV és màxim. La seua inscripció als nostres tornejos, la seua constant assistència a les jornades de tecnificació que organitzem i el seu orgull per pertànyer a la nostra selecció de menors doblega el valor dels resultats esportius.

El nostre primer pensament és per a tots aquells menors que formen part de l’elit del pàdel de menors valencià i que, molt al seu pesar, han quedat fora de la convocatòria. Per a ells, el nostre agraïment més especial. I per a tots els que feu del circuit de menors de la Comunitat Valenciana un dels més reconeguts i prestigiosos d’Espanya.

I, per descomptat, per als 18 jugadors d’aquest Campionat d’Espanya: Marina, Candela, Diana, Daniela, Natalia, Claudia, Carla, Lucía, Irache, Yeray, Pablo, Izán, Adrián, José Román, Rubén, Raúl, Nacho i Antonio. I per a Idoia Martín i Xavi Sellés, els nostres seleccionadors que sumen un nou èxit al seu extens currículum. I a Javi Sánchez, el nostre director esportiu. A Tin i Agus. A tots els que fan que el pàdel de formació cresca més cada any en el nostre territori. Gràcies.