El mundial de menors de Castelló batrà tots els rècords de participació


El compte arrere per a l’inici de la dosena edició del campionat del món de pàdel per a menors ha començat amb l’obertura del termini d’inscripció.

El primer pas és l’inici del termini d’inscripció, que es mantindrà obert fins al pròxim 15 de setembre. Totes les inscripcions i acreditacions s’han de realitzar a través de la pàgina web oficial del torneig mundialmenores.com.

Amb aquest termini recentment obert, 16 països ja han confirmat la seua intenció de participar en aquesta competició, xifra que suposa un rècord absolut per a un torneig d’aquestes característiques.

Al costat d’aquest mundial de menors per seleccions nacionals, s’ha posat en marxa la inscripció per al campionat del món per parelles per a les categories sub 12, sub 14, sub 16 i sub 18. I també està ja en marxa el procés d’acreditació perquè els tècnics i entrenadors puguen exercir les seues funcions d’assistència durant la competició.

Des de la concessió per part de la Federació Internacional de Pàdel a la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana de l’organització d’aquest esdeveniment, la col·laboració amb OK Pàdel Castelló i Tennis Drive, està dotant al torneig dels recursos que garantisquen l’èxit absolut de participació i organització.

La coincidència tant en dates com en seus del Campionat del món de seleccions nacionals i del mundial per parelles afig un interés especial a aquesta cita especialment marcada en el calendari esportiu del pàdel mundial que té prevista la seua presentació oficial per a la setmana vinent.