El millor pàdel per equips crida a la teua porta

Ja està oberta la inscripció per al Campionat autonòmic absolut per clubs. La gran festa del pàdel per esquadres en la Comunitat Valenciana començarà en breu el seu camí fins a la gran fase final.

Qualsevol club amb llicència federativa en vigor pot formalitzar la inscripció dels seus equips a través d’aquest link.

La inscripció finalitza el pròxim dia 4 de maig.

Com cada any s’obrin 10 categories, cinc femenines i cinc masculines. Les categories primera i segona tindran un quadre final que es disputarà el primer cap de setmana de setembre en el qual esperem poder recuperar la gran festa d’anys pretèrits.

De la categoria tercera a la cinquena es disputaran unes fases classificatòries que donaran accés a la gran fase final en la qual els prop de 1.300 participants rebran, gentilesa de la federació, màscares Ecodry.

Tot jugador federat ha demostrat, en edicions anteriors, la passió que destil·la la competició per equips, on les prioritats canvien de manera radical per a convertir el pàdel en un esport familiar.

És una oportunitat única per a tots els nivells i totes les edats. Aprofita l’oportunitat i, al costat dels teus companys del club, participa en la major competició d’aquestes característiques que es disputa en la Comunitat Valenciana.

El Campionat autonòmic absolut per clubs ja és ací. No arribes tard a la inscripció i juga amb nosaltres.