El Màster absolut de la Comunitat Valenciana compleix 10 anys

Coincidint amb el desé aniversari de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, el nostre Màster, referència absoluta del final de temporada, volem repassar la història d’aquest magnífic torneig.

Va ser en 2010 quan es va disputar de manera oficial la seua primera edició, amb la victòria de Lorena Figueres i Virgínia Sánchez en primera categoria femenina i de Juan Antonio Senent i Ricky Martínez en femenina.

Un any més tard, l’actual seleccionador absolut, Fran Plaza, al costat de Marco Lucas, van aconseguir el títol mentre que Lledó Ramos i Andrea Jareño van guanyar el Màster femení.

En 2012 van repetir títol Lorena Figueres i Virgínia Sánchez i en categoria masculina van ser JJ Matea i Julián Gomáriz els vencedors. El propi Matea va repetir un any després, ara al costat de Matías Nicoletti mentre que Andrea Jareño i Cynthia Pérez van véncer entre les dones.

L’any 2014 va ser el primer per a Lorena Figueres i Tamara Icardo, els qui no van abandonar el cim del Màster fins a aquest 2019. Cinc títols consecutius per a la parella fins que Tamara, al costat de Celeste Paz, han pres el relleu.

En tots aquests anys destaquem el triomf de Richard Brooks i Matías Nicoletti en 2014, de Josete Rico i Julián Gomáriz en 2015, el doblet dels germans Josete i Javi Rico en els dos anys següents i el domini de Christian Fuster en les dues últimes edicions, al costat de Salva Oria en 2018 i junt a Miki Solbes en 2019.

Res millor per a recordar aquesta última edició disputada en blupadel que aquest vídeo resum.

FPCV 2019 - Máster absoluto 2019 blupadel