El màster 2020 ajusta la seua normativa

El màster absolut 2020, amb el qual podrem punt final a la temporada, i que té previst celebrar-se el mes de desembre, ha ajustat les seues bases generals amb la finalitat d’adequar-les al calendari anual de competició, afectat pel COVID-19.

El màster continuarà unint a les millors parelles del nostre circuit absolut i també de menors. Les parelles amb més punts de totes les categories estaran, per mèrits propis, en el gran torneig de final de curs.

Les parelles continuaran formant-se de manera lliure sempre que els seus components ocupen alguna de les 25 primeres places del rànquing autonòmic. Ho jugaran les 8 parelles amb més punts. Ací trobem la primera novetat perquè, excepcionalment per a 2020, el mínim de participació en tornejos del nostre circuit necessari per a poder participar en el màster és de 5.

El torneig es jugarà amb format de lligueta inicialment al qual continuarà un quadre tancat eliminatori des de semifinals. Per a la primera categoria, els premis seran exactament iguals tant per a categoria femenina com masculina i com a segona gran novetat per a 2020, s’instaura, per primer colp, un fix per participar per a tots els jugadors, repartint en total 6.800 euros en premis.

Pots trobar les bases detallades del torneig en la nostra pàgina web.
https://padelcv.com/wp-content/uploads/2020/08/2020-Absoluto-Master-06.pdf