El FIP Star de Borriana, primer torneig internacional de 2021, tanca una inscripció de rècord

Prop de 450 parelles han confirmat la seua assistència al torneig que obri el calendari internacional d’enguany. Espadel Borriana es convertirà en l’epicentre del pàdel mundial.

Recordem que, després de l’acord arribat en el seu moment entre la Federació internacional de pàdel i World Pàdel Tour, els 35 millors jugadors i les 24 millors jugadores del món no poden participar en els tornejos FIP Star.

Així, comprovem que el jugador 37 de rànking masculí, «Pincho» Fernández disputarà en torneig al costat de l’extremeny José Antonio García (48); la dupla valenciana formada per Josete Rico (39) i Christian Fuster (52) també part amb el cartell de favorita i també veurem als sempre competitius Iván Ramírez (45) i Miguel Yanguas (64).

En el quadre femení, també de luxe, veiem a Tamara Icardo (25) com a principal favorita al costat de Cata Tenorio (27), a més de Marta Talaván, jugadora 28 de món, fent parella amb Lorena Rufo (40), a Anna Cortiles (32) al costat d’Ana Isabel Fernandez de Ossó (50) i a la magnífica dupla formada per Raquel Piltcher (34) i Nuria Rovira (52).

I, per descomptat, tota l’armada valenciana està disposada a començar a competir en aquest 2021. Miki Solbes, Edu Alonso, Juanlu Esbrí i Sergio Icardo encapçalen la llarga nòmina de jugadors amb llicència de la nostra federació que disputen aquest FIP Star castellonenc.

Entre elles, Gal·la León, Marina Martínez, Iris Donate, Cristina Musial, Aida González, Noemí Ollero i Estela Francés són el cap de les jugadores valencianes.

Totes les categories: masculina, femenina i mixta, començaran el dissabte 13 de febrer la competició que comptarà amb streaming en directe per a la primera categoria des del dissabte 20 amb partits de quarts, semifinals i finals.