El curs més prestigiós per a entrenadors s’impartirà a València

Els pròxims 9 i 10 de juliol, coincidint amb la presència del World Padel Tour a València, la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana i Head Academy organitzen un curs per a tècnics que dirigirà i impartirà Gustavo Pratto, actual «coach» de la parella que lidera el rànquing mundial i que formen Maxi Sánchez i *anyo Gutiérrez.

Pratto va ser jugador professional de pàdel. Es va retirar en 2013 després de deixar una trajectòria impressionant: 13 vegades semifinalista en tornejos Padel ProTour i World Padel Tour. Durant 15 temporades va estar classificat entre els millors 10 jugadors de pàdel del món. Entre els seus assoliments destaca el Campionat del món de 2012 defensant la samarreta de l’Argentina.

Establit a Valladolid, Pratto oferirà els seus savis consells a tots els tècnics que ho desitgen. Per a més informació i inscripcions, escriure a padelheadacademy@es.head.com. Hi haurà avantatges per als tècnics que participen en la tecnificació de la nostra federació i per a la seua inscripció hauran de posar-se en contacte abans del pròxim 5 de juliol amb tecnificacion@padelcv.com. Aquest espectacular clinic se celebrarà en Family Sport Center de Beniparrell.