El Corte Inglés reconeix i premia el projecte «DIPádel» FPCV

El Corte Inglés està celebrant el 50 aniversari de la seua arribada a València. Per a això ha celebrat una gala solidària on ha reconegut l’esforç d’algunes entitats entre les quals es troba la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana a través del nostre programa pioner «DIPádel» d’integració, a través del nostre esport.

L’objectiu principal d’aquest projecte és iniciar des de l’edat escolar als xiquets i xiquetes amb discapacitat intel·lectual en la pràctica del pàdel mitjançant unitats didàctiques impartides en els centres escolars especialitzats en alumnes amb necessitats educatives especials.

En aquesta gala es van premiar a entitats tan reconegudes com l’Associació Espanyola contra el Càncer, Casa Caridad, Banco de Alimentos, Cruz Roja, Cáritas, Casa Ronald McDonald, Aldeas Infantiles, Asociación de Familiares de Enfermos de Alzheimer, Servicios Sociales Sant Joan de Déu, Payasospital, Fundación Aladina, ONCE, Germandat Sant Antoni Abat, Fet de Vidre, Aportem, Remar, Asprona, Fundación Asindown i la Fundación Broseta.

Cadascun dels premiats va rebre una escultura de Rafael Mir com a símbol de l’aliança que els uneix a El Corte Inglés i en agraïment per la gran labor que realitzen amb els més necessitats.

El president de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, Alfonso Monferrer, va recollir el premi i va indicar el seu compromís amb aquest projecte d’inclusió que considera fonamental per a continuar promocionat el nostre esport entre els xiquets i xiquetes en edat escolar i, especialment, a xiquets i xiquetes amb discapacitat intel·lectual i que, per primera vegada, s’està duent a terme als patis dels col·legis.