El cocktail més desitjat: FIP Star, WPT i Alacant

És l’oportunitat de veure als millors jugadors del món. Del 12 al 25 d’abril s’anuncia una quinzena amb dos esdeveniments consecutius que criden l’atenció poderosament. El FIP Star de La Nucia i el World Padel Tour d’Alacant.

La primera cita serà a la comarca de la Marina. PadelPoint La Nucia acollirà a les estreles del pàdel mundial, amb les limitacions ja conegudes en aquesta mena de tornejos que impedeix que el disputen els millors classificats en el rànquing WPT i que, a més, reparteix punts per al circuit professional.

És la segona oportunitat en què un torneig de la Federació Internacional de Pàdel visita la Comunitat Valenciana en aquest any després de la disputa del FIP Star de Borriana.

Les finals d’aquest CUPRA FIP Star de La Nucia estan previstes per al matí del diumenge 18 d’abril perquè aquesta mateixa vesprada començaran les fases preprèvies de l’Estrella Damm Alacant Open, la primera de les proves World Padel Tour previstes en el nostre territori.

Aquesta unió entre WPT i FIP amb la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana fa que la tradicional setmana gran del pàdel a Alacant es convertisca en una quinzena extraordinària ja que les rondes finals comptaran, en tots dos casos, amb retransmissions en directe.

Les inscripcions per al FIP Star de La Nucia conclouran el divendres 9 d’abril a les 12 del migdia i per al WPT Alacant Open el dia 15 també al migdia.

L’excel·lent situació pandèmica de la Comunitat Valenciana ens fa ser optimistes a l’hora que aquests esdeveniments es disputen amb públic però caldrà esperar a les decisions d’última hora de la Generalitat per a confirmar-ho.