El Club Resort Mas Camarena es proclama campió d’Espanya

Aquest cap de setmana s’ha disputat en el Castelló Padel Sport el Campionat d’Espanya per equips cadets en el qual el Club Resort Mas Camarena ha aconseguit el títol de segona categoria.

I això que no partien com a principals favorits, que eren els andalusos del Club esportiu Fuengirola Pàdel. No obstant això, els joves capitanejats per Nacho Estruch, van anar superant eliminatòries, primer davant x3 Club Girona Pàdel, després davant els asturians del Futsameres i, ja en la final, en duel entre equips de la Comunitat Valenciana, enfront dels cadets de Life Pàdel Elx capitanejats per Óscar Ruíz.

Les victòries d’Hugo Caparrós i Lucas Orduña; María Alcantud i Paula Caballero i Agustín De Miguel i Martín Martínez van donar la victòria a l’equip de Bétera que va aconseguir el títol de Campió d’Espanya. Així, al costat dels il·licitans guanyen plaça per a disputar l’any vinent el nacional de primera categoria.

Al costat d’aquests dos conjunts, el pàdel castellonenc va estar representat en aquest Campionat d’Espanya: El Club de pàdel Borriana i +Q Padel Castelló van ser eliminats en quarts de final i van disputar la final de consolació que es va anotar +Q Padel per un ajustat 2/1.

En primera categoria, l’equip cadet del Club de Pàdel Damm es va proclamar Campió d’Espanya després de disputar un torneig excel·lent amb tot just una derrota en els 9 partits que va disputar.

La primera prova del calendari 2021 de la Federació Espanyola de Pàdel es va disputar al Castelló Pàdel Sport encara que la jornada dominical degué traslladar-se a Espadel Borriana per la pluja. Al lliurament de trofeus va assistir el president de la Federació Espanyola, Ramón Morcillo, al costat del president de la valenciana, Alfonso Monferrer.

Des de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana volem felicitar les esquadres capitanejades per Nacho Estruch i Óscar Ruíz per l’ascens a primera i pel seu compromís amb el pàdel de formació.