El Club de Pàdel Riba-roja manté el pàdel valencià en l’elit nacional

El club de pàdel Riba-roja, capitanejat un any més per Toni Teresí i Virginia Sánchez, va tornar a demostrar el seu poder aconseguint la permanència en la primera categoria del pàdel femení per equips a Espanya.

El nivell mostrat en el Campionat d’Espanya disputat a Biscaia, ha sigut enorme. Bona mostra és l’eliminatòria de quarts de final davant al CP Damm barceloní on estreles del nostre esport com Carolina Navarro, Cecilia Reiter, Alba Galán o Bea González, entre altres, van haver de suar per a eliminar a l’equip valencià per un ajustat 3/2.

Les prestacions de la constel·lació d’estreles del pàdel valencià com Lorena Figueres, Celeste Paz, Marina Martínez Lobo, Estela Francés, Arantxa Soriano, Teresa Navarro, Adriana Barrena, Yera Campos, Lucía Martínez, Carmen García, Jonquera Aizpurúa, Aranzazu Osoro o Nela Brito, entre altres, no van ser suficients per a superar la ronda.

No obstant això, davant les malaguenyes de la Capellania, quan estava en joc la permanència en l’elit del pàdel nacional per equips, el CP Riba-roja va aconseguir una espectacular victòria per 5 punts a 0.

Ha sigut la punta de llança d’un cap de setmana en el qual s’ha disputat el torneig Plata de Padel Nostrum Indoor. En primera categoria, Richard Brooks i Christian Ramos, van aconseguir una brillant victòria, sense cedir ni un només set en tot el torneig.

En paral·lel, s’han disputat els tornejos provincials de menors en +Q Padel Castelló i Padel One Elx. Pots consultar tots els resultats en aquest enllaç.

Finalment, cal destacar el curs de nivell 1 celebrat en Life Padel Elx.