El Club de Pàdel Riba-roja aconsegueix el tercer lloc en el Campionat d’Espanya

Acudia l’equip de Toni Teresí al Real Club de Polo de Barcelona amb la intenció de fer valdre la seua privilegiada tercera plaça en la llista d’equips favorits. I ho va aconseguir. El Club de Pàdel Riba-roja únicament va poder cedir en una ajustadissima semifinal enfront de les amfitriones, els qui es van proclamar finalment campiones.

Trenta-setena edició del Campionat d’Espanya per equips de primera categoria absoluta amb presència de pràcticament totes les estreles del pàdel mundial. I és que competir per equips continua mantenint la màgia de sempre.

En la ronda de quarts de final l’equip del Camp de Túria va aconseguir véncer de manera aclaparadora a les andaluses de la Capellania per cinc victòries a zero. I sense cedir ni un set.

L’equip de Teresí s’omplia de moral per a afrontar la dura eliminatòria enfront del Real Club de Polo. El primer punt queia del costat valencià: Lorena Figueres i Tamara Icardo tornaven a unir les seues forces per a superar a la parella Gomis/Clascà per un aclaparador 6/1 6/0. Però a partir d’ací les coses es van torçar.

Marta Ortega i Gemma Triay van véncer a Estela Francés i Lucía Martínez mentre que Ale Salazar i Patty Llaguno es van desfer d’Aranzazu Osoro i Nela Brito. La semifinal del Campionat d’Espanya es posava 2/1 per a les amfitriones.

La llum d’esperança arribava després de véncer en el primer set Celeste Paz i Arantxa Soriano a Lucía Sainz i Ari Sánchez, però aquestes van poder remuntar per a aconseguir el punt definitiu per a deixar al Club de Pàdel Riba-roja assaborint el tercer lloc de la competició.

Ara l’objectiu de l’equip és continuar batent rècords en l’autonòmic on ja acumulen onze victòries consecutives. Arribaran a la dotzena? En uns mesos eixirem de dubtes. De moment, el Riba-roja demostra el seu altíssim nivell en el Campionat d’Espanya.