El circuit popular de pàdel El Corte Inglés 2021 es posa de llarg

La sala d’àmbit cultural d’El Corte Inglés del carrer Colón de València ha sigut escenari de la presentació del circuit popular de pàdel 2021.

Amb la presència de Pau Pérez Rico, director regional de comunicació i relacions institucionals d’El Corte Inglés, de Francisco Muñoz, cap de vendes de CUPRA JR Valle, d’Alfonso Monferrer, president de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana i del jugador ENEBE Javi Rico, s’han mostrat les claus mestres d’aquesta segona edició del circuit popular de pàdel El Corte Inglés Premi CUPRA JR Valle.

Aquest circuit va nàixer amb vocacio d’aglutinar a tots aquells jugadors amateurs que juguen habitualment a pàdel a la ciutat de València i la seua àrea metropolitana i dotar-los d’un vessant competitiu oficial.

Així, els clubs més important de la capital de la Comunitat i les seues poblacions limítrofes han sol·licitat la presència d’aquest circuit popular de pàdel. Des de la prova inicial ja disputada en el Resort Mas Camarena, passant pel Club de tennis València, el club de camp K7 de Paterna, el club de tennis i pàdel Bergamonte de la platja Pobla de Farnals, Sportcity a Massanassa, el torneig de la qual va finalitzar ahir, SUMA Pàdel a Alfafar, que serà la pròxima cita, València tennis center, el club espanyol de tennis de Rocafort i Family Sport Center a Beniparrell, són els escenaris pels quals transcorre aquest circuit popular de pàdel.

El president de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, Alfonso Monferrer, es va mostrar satisfet amb el transcurs del circuit: » Hem passat de tindre 7 tornejos en 2020 a poder comptar amb 9 en aquest any i mentre en aquests 7 tornejos de l’any passat van participar 1612 jugadors, enguany, amb tot just 5 proves ja celebrades i altres 4 pendents, ja comptabilitzem 1110 jugadors».

A l’acte també va assistir el jugador que lidera el nostre ránking, Javi Rico, a penes unes hores després d’aconseguir la victòria en el WPT Challenger de Marbella al costat de Momo González. «Cansat, però content després d’una setmana duríssima. Feia molta calor però al final he complit un dels meus objectius, guanyar un torneig enguany després que s’escapara la final de Santander». Per a Javi, «aquest circuit representa l’essència del pàdel perquè tots aquells que per nivell o per edat no competeixen en els circuits Or, Plata o Bronze de la Federació, tenen l’oportunitat de fer-ho ací.»

A més, aquesta temporada, com a gran novetat, s’ha inclòs la competició en primera categoria donat l’interés de molts dels nostres jugadors d’alt nivell que volien participar en aquest circuit popular de pàdel El Corte Inglés Premi CUPRA JR Valle que, recordem, no reparteix premis econòmics.

Així, els jugadors que s’inscriuen de manera individual en cadascun dels tornejos que conformen el circuit poden triar entre les 11 categories que es disputen tant femenines com mixtes o masculines.

Per descomptat, el circuit manté el seu vessant solidari i col·labora amb Casa Caridad València aportant una quantitat de cada inscripció en els tornejos que la formen.

Així, un any més, el pàdel popular, competitiu però no professional, s’obri un buit entre aquells que organitza la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana. El circuit popular de pàdel El Corte Inglés premi CUPRA JR Valle ha presentat la seua segona edició, amb un gran futur per davant.