El circuit Plata FPCV i el WPT Challenger s’abracen a La Nucia

Dos tornejos i un mateix escenari: la ciutat esportiva Camilo Cano de La Nucia.

D’una banda, el circuit Plata de la nostra federació, per l’altre, la tercera prova de la temporada en el circuit WPT Challenger. Germanats de tal forma que no sols comparteixen les pistes de PadelPoint La Nucia sinó que a més els guanyadors de primera categoria del torneig Plata tindran una invitació per a disputar el següent Challenger, en Calanda (Terol).

Aquesta vesprada es jugaran els primers partits corresponents a la fase prèvia de primera categoria del torneig Plata mentre que demà es posarà en marxa el quadre principal amb el debut del extenista David Ferrer previst per a les 18.30 hores.

També aquesta vesprada arrancarà el quadre de segona masculina mentre que demà dijous està previst l’inici de la segona categoria femenina. La resta, tercera, quarta i cinquena començaran a disputar-se entre hui i demà.

Qui ja va arrancar va ser el WPT Challenger de La Nucia amb gran presència valenciana aprofitant la primera visita en aquest any del circuit al nostre territori. Hui coneixerem a les quatre duples que superen la fase prèvia amb tres valencians en la lluita: Juanlu Esbrí, Miki Solbes i Fede Mouriño. Demà començarà a jugar-se el quadre final masculí amb Javi Rico i Momo González, campions a Marbella i finalistes en Lerma, com a primers caps de sèrie.

El quadre femení també avança amb Iris Donate i Cristina Musial buscant un buit des de la fase prèvia. Jessica Castelló i Alix Collombon, subcampiones en Lerma, són la millor basa valenciana per a aquest torneig.