El circuit Or torna a Benicàssim amb els quadres més oberts que mai

Nova prova del nostre circuit Or autonòmic, en aquesta oportunitat en les pistes del Club 79 de Benicàssim. Demà començaran a disputar-se els partits en primera categoria amb opcions de victòria per a moltes parelles.

El torneig comptarà, com sempre, amb streaming en directe des de les 10 del matí del diumenge.

Araceli Martínez i Celeste Paz apareixen com a principals favorites a la victòria en el quadre femení mentre que els segons caps de sèrie són Iris Donate i Cristina Musial encara que destaquen també les duples formades per Ksenia Sherifova i Estela Francés i Laura Apaolaza i Lucía Fernández i, per descomptat, Aída González i Noemí Ollero, finalistes a Teulada-Moraira.

La llista de favorits del quadre masculí apareix encapçalada per JJ. Matea i Mario Ortega amb Jorge Martínez i Luis Alfonso Chacón en el segon escaló. Dues parelles que mesclen experiència i joventut buscaran també la victòria a Benicàssim: Javi Navarro i Carlos Ibáñez i Matías Nicoletti i Juanlu Esbrí.

El diumenge, des de les 10 del matí veurem per streaming, en directe, les semifinals i a partir de les 16.30 hores les finals d’aquesta setena prova de l’any del circuit Or FPCV.