El Circuit Or s’endinsa en l’ultim trimestre

Entrem el mes d’octubre amb els últims quatre tornejos de l’any puntuables per al nostre circuit Or autonòmic i el màster de final de temporada.

Tenim per davant tres mesos apassionants amb la lluita pel lideratge del nostre rànquing roent. En el quadre masculí, Christian Fuster continua com a líder sota la pressió que exerceixen els germans *Josete i Javi Rico mentre que *Miki Solbes ocupa el quart lloc. En el femení, per part seua, lidera Tamara *Icardo per davant de Lorena Figueres, encara que Anna *Cortiles i Jessica Castelló ja els trepitgen els talons.

Serà una bonica lluita en els tornejos que tenim per davant, començant per la setmana del 13 d’Octubre amb el torneig del reinaugurat *blupadel alacantí, que substitueix al clàssic de *Orcelis a Oriola, que va haver de ser suspés per les greus inundacions patides en tota la Vega Baixa.

Quinze dies després el circuit es traslladarà al Club 79 de Benicàssim per a disputar el torneig que, en el seu moment, va quedar ajornat. I dues setmanes després estarem en Life *Padel Elx per a un dels grans tornejos de la temporada. Les cites del *Family *Sport *Padel de Beniparrell i el màster de final de temporada posaran punt final a un nou curs *padelero apassionant.

Fins al moment, *Josete Rico, Lorena Figueres i Tamara *Icardo, amb tres victòries cadascun, encapçalen la taula del nombre de tornejos guanyats.