El circuit Or retorna al calendari amb streaming en directe

Aquesta vesprada comencen a disputar-se els partits corresponents als quadres de primeres categories del torneig organitzat pel Club de pàdel Teulada-Moraira.

En categoria femenina tindrem campiones inèdites en aquest 2021 donades les absències de Tamara Icardo, qui ha tornat a classificar-se per a unes semifinals World Padel Tour, i d’Anna Cortiles i Jessica Castelló, vigents campiones autonòmiques.

Així, Estela Francés i Marina Martínez Lobo apareixen com a màximes favorites per davant d’Iris Donate i Cristina Musial mentre que Laura Apaolaza i María Rodríguez són tercers caps de sèrie. Les finals, amb streaming en directe, es disputaran el diumenge des de les 10 del matí.

En el quadre masculí destaca l’absència de Josete Rico i Víctor Ruiz els qui, després d’arribar als quarts de final del WPT Las Rozas, han hagut de renunciar a disputar aquest torneig del nostre circuit Or deixant el favoritisme per als alacantins Christian Ramos i Javi Palasí. Com a segons preclassificats apareixen Oscar Vázquez i el belga Laurent Montoisy encara que dins del quadre comprovem la presència de parelles disposades a lluitar per la victòria final com les formades per Miki Solbes i Richard Martínez, Alex Arroyo i Álvaro Cepero o Matías Nicoletti i Juanmi Such.

La final masculina està previst que es dispute també en la matinal del diumenge, després de la femenina, i també es podrà seguir en directe per la nostra APP PADELGO (descàrrega gratuïta), el nostre canal de YouTube o l’enllaç de streaming d’aquest lloc web.