El circuit Or posarà punt final a 2021 en Camp Bixquert

No podia faltar la cita anual amb el circuit Or a Xàtiva. El club de Camp Bixquert acollirà des del dissabte l’última prova de l’any en les primeres categories.

Dos magnífics quadres ens permetran gaudir dels nostres millors jugadors més enllà dels que continuen disputant el circuit professional. Així, Marina Martínez Lobo i Arantxa Soriano buscaran el títol com a primers caps de sèrie. Totes dues jugadores, en un magnífic estat de forma en aquest final de temporada, tindran a Iris Donate i Cristina Musial com a principals rivals, atés el ránking. Però no perdrem de vista a Ksenia Sharifova i Estela Francés, campiones a Benicàssim que tractaran de revalidar el seu títol.

En el quadre masculí de primera categoria, dues de les joves estreles del nostre pàdel apareixen com a favorits: Mario Ortega al costat de JJ Matea i Juanlu Esbrí al costat de Miki Solbes conformen dues duples de màxim nivell. Fede Mouriño i Christian Ramos tractaran d’accedir a la seua primera final de l’any des de la tercera plaça dels favorits.

El diumenge, des de les 10 del matí, veurem en directe les semifinals del torneig xativí mentre que a les 17 hores també retransmetrem les finals pel nostre canal de YouTube (padelcv), la nostra APP PADELGO (descàrrega gratuïta) i aquest lloc web.

Algunes places per al màster de final de temporada estan en joc en l’últim torneig de l’any. L’emoció està garantida.